Меню

Безпечне утримання тварин в будинку

Безпечне утримання тварин в будинку

07.05.2024

Автор: Редакция Ликвидатор

Безпечне утримання тварин в будинку

У багатьох будинках є домашні улюбленці. Але саме вони та їх аксесуари є ще одним джерелом появи паразитів та сприятливим середовищем для комфортного життя шкідливих комах. Необхідно дотримуватись певного порядку утримання тварин у будинку.

Бажано привчити тварину до певного часу годівлі: насипали-з'їв-помили. Залишена їжа, що поступово псується, є джерелом їжі не тільки для вашого собаки або кішки, але і для інших живих тварин. Також контролюйте, щоб шматки їжі не були заховані або кинуті десь у будинку в затишних місцях, що дуже люблять робити наші вихованці.

Постійно змінюйте воду, щоб вона не застоювалася, даючи середовище для відкладення потомства шкідникам, що літають. Іграшки вихованців теж можуть стати харчуванням або середовищем проживання паразитів. Їх слід регулярно чистити та мити.

Недоглянуті тварини є джерелом блох, тимчасовим годувальником клопів та вошей. Перевіряйте та мийте вихованців регулярно.

Якщо в будинку все ж таки завелися комахи, можна без побоювань звернутися до професіоналів, які надають послуги дезінсекції. Засоби та препарати, які вони застосовують, завжди високої якості та нешкідливі для домашніх вихованців.

Схожі публікації

Рекомендуємо почитати

Вдячні за ваш відгук.

Залишити коментар і рейтинг

Оператор надасть вам консультацію та запише вас на обробку.

Приїзд дезинфектора в точно узгоджений день і час

Надання дозвільних документів, та укладання договору

Обробка, в залежності від ступеня зараження та методу 15-40 хвилин

Відгуки про компанію СПК Ліквідатор з Google карт