Меню

Дезінфекція транспорту: примха чи необхідність?

Дезінфекція транспорту: примха чи необхідність?

04.11.2019

Автор: Редакция Ликвидатор

Дезінфекція транспорту: примха чи необхідність?
Більшість водіїв і власників вантажного автотранспорту старого гарту не бачать у проведенні його дезінфекції реальної необхідності. На їхню думку, звичайного вологого прибирання всередині та мийки зовнішніх поверхонь транспорту цілком достатньо. Але це зовсім не так - їм же не видно, яка кількість патогенних бактерій, вірусів, хвороботворних мікроорганізмів може ховатися усередині транспорту, який використовується для перевезення різних видів вантажів.

В яких випадках потрібна дезінфекція автомобільного транспорту?

При перевезенні вантажів транспорт безперервно піддається впливу патогенної мікрофлори. Комплексна санітарна обробка надійно позбавляє від нальоту, слідів від життєдіяльності комах, сторонніх запахів, грибка і цвілі.

Періодичність її проведення залежить як від типу використовуваного клієнтом транспорту, так і від специфіки його діяльності. Особливо потребує її проведенні транспорт, який перевозить:
  • Людей. У громадському транспорті щодня знаходиться велика кількість людей, які потенційно можуть бути переносниками вірусів і бактерій, тому проводити тут дезінфекційну обробку потрібно набагато частіше.
  • Продукти харчування - овочі, фрукти, харчова сировина, м'ясні тушки і заготовки, упаковані напої, напівфабрикати. Якщо їх поверхня буде контактувати з патогенною мікрофлорою, це загрожує їх безповоротної псуванням.
  • Тварин: як хворих, так і здорових.
  • Медикаменти та товари господарського призначення.
Схожі публікації

Рекомендуємо почитати

Вдячні за ваш відгук.

Залишити коментар і рейтинг

Оператор надасть вам консультацію та запише вас на обробку.

Приїзд дезинфектора в точно узгоджений день і час

Надання дозвільних документів, та укладання договору

Обробка, в залежності від ступеня зараження та методу 15-40 хвилин

Відгуки про компанію СПК Ліквідатор з Google карт