Меню

Остерігайтеся комах-шкідників, які можуть знизити вартість вашого будинку

Остерігайтеся комах-шкідників, які можуть знизити вартість вашого будинку

20.02.2019

Автор: Редакция Ликвидатор

Остерігайтеся комах-шкідників, які можуть знизити вартість вашого будинку
Оскільки членистоногі є найрізноманітнішими і успішними організмами на планеті, не дивно, що комахи дуже успішно вторгаються в наші будинки.

Комахи еволюціонували разом з людьми, тисячоліттями адаптуючись до життя серед нас, пі цьому їх вторгнення в наші будинки часто призводить до структурному збитку, який може негативно вплинути на вартість нерухомості.

Пошкодження викликані нашестям термітів можуть привести до провисання підлог або стін через втрату структурної цілісності. Терміти виглядають як коричневі або чорні муравьино-подібні комахи з чотирма крилами. Ці репродуктивні форми, які зазвичай з'являються в березні і квітні. На відміну від мурашок, у них немає своєрідною "талії" між животом і грудною кліткою.

Терміти бувають декількох видів, тільки професіонал зможе швидко і якісно допомогти власнику визначити вид і підібрати спосіб знищення шкідників.
Шашіль і короїд не представляє небезпеки в дикій природі, харчуючись деревиною. Однак, потрапляючи в людське житло, ці жуки здатні заразити стіни, підлоги, шафи, двері та інші меблі. Шукайте маленькі круглі отвори в дереві. Активні інвазії відрізняються наявністю дуже дрібної тирси, які виступають з отворів.
Схожі публікації

Рекомендуємо почитати

Вдячні за ваш відгук.

Залишити коментар і рейтинг

Оператор надасть вам консультацію та запише вас на обробку.

Приїзд дезинфектора в точно узгоджений день і час

Надання дозвільних документів, та укладання договору

Обробка, в залежності від ступеня зараження та методу 15-40 хвилин

Відгуки про компанію СПК Ліквідатор з Google карт