Меню

Підготовка до фумігації

умови для зберігання зерна, щоб мінімізувати ризик його зараження і псування.

Автор: Редакция Ликвидатор Підготовка до фумігації

ПОЕТАПНА ПІДГОТОВКА СКЛАДУ ДО ЗБЕРІГАННЯ ЗЕРНА

Перед початком сезону кожне приміщення, де планується зберігати зерно, сіно та інші продукти повинно проходити санобробку.

Вона включає в себе, дератизацію та дезінсекцію. Попередні роботи починаються з механічного очищення приміщення.

Головне завдання санобробки складських приміщень - створити всі необхідні умови для зберігання зерна, щоб мінімізувати ризик його зараження і псування.

ДЕЗІНСЕКЦІЯ СКЛАДСЬКИХ ПРИМІЩЕНЬ

Приміщення проходить дезінсекцію, щоб виключити можливість зараження зерна. Якщо цей етап пропустити, то в продуктах можуть завестися дрібні шкідники, які зроблять їх непридатними до вживання.

Дезінсекція проводиться за допомогою генератора холодного або гарячого туману, що дозволяє в лічені хвилини охопити весь обсяг складу і знищити комах і їх личинки. Для приготування аерозолів наші фахівці використовують розчини високоякісних інсектицидів

ДЕРАТИЗАЦІЯ СКЛАДСЬКИХ ПРИМІЩЕНЬ

Дератизація складів обов'язково проводиться перед завантаженням товару а також протягом всього періоду зберігання, оскільки саме гризуни можуть знищити великі обсяги зерна. Знищення і профілактика появи шкідників проводиться за допомогою ядоприманок, липких стрічок і живоловок, які дозволяють швидко позбутися гризунів. Фахівці компанії Ліквідатор встановлюють дератизаційних захист, що забезпечує надійність і безпеку зберігання і подальшого використання зерна.


Звертайтеся до «Ліквідатору» ми працюємо в Києві, Дніпрі, Харкові, Запоріжжі, Одесі та Львові.

Замовити послугу

Вдячні за ваш відгук.

Залишити коментар і рейтинг

Оператор надасть вам консультацію та запише вас на обробку.

Приїзд дезинфектора в точно узгоджений день і час

Надання дозвільних документів, та укладання договору

Обробка, в залежності від ступеня зараження та методу 15-40 хвилин

Відгуки про компанію СПК Ліквідатор з Google карт