Меню

Сертифікація співробітників по НАССР

Сертифікація співробітників по НАССР

18.09.2019

Автор: Редакция Ликвидатор

Сертифікація співробітників по НАССР

Будь-яка обробка приміщень, пов'язаних зі зберіганням харчових продуктів, повинна проводитися сертифікованими працівниками. Це необхідно, оскільки підхід до будь-якого типу обробки може відрізнятися в залежності від наступних факторів:

  • Температурний режим. Наприклад, перед проведенням дератизаційних робіт на харчових складах необхідно оцінити, який із способів буде ефективніше. Також співробітники повинні розібратися, опалювальне це приміщення чи ні, який в ньому рівень вологості. Ці дані знадобляться для подальшої успішної профілактики зараження гризунами в приміщеннях, де зберігаються харчові продукти.

  • Тип продукції. Ключовий момент при виборі способу обробки і хімічного засобу.

  • Матеріально-технічна база. Деякі автоматизовані системи, конвеєри можна піддавати дії хімікатів.

  • Тип приміщення. Закритим складах і приміщень під навісом необхідні різні методи обробки.

Схожі публікації

Рекомендуємо почитати

Вдячні за ваш відгук.

Залишити коментар і рейтинг

Оператор надасть вам консультацію та запише вас на обробку.

Приїзд дезинфектора в точно узгоджений день і час

Надання дозвільних документів, та укладання договору

Обробка, в залежності від ступеня зараження та методу 15-40 хвилин

Відгуки про компанію СПК Ліквідатор з Google карт