Меню

Як позбутися цвілі на вікнах, якщо вирішили на них заощадити?

Корисні поради як вивести цвіль на вікнах.

Автор: Редакция Ликвидатор Як позбутися цвілі на вікнах, якщо вирішили на них заощадити?

Сучасні пластикові вікна можуть не тільки утеплити, звукоізолюзувати і убезпечити приміщення, а й посприяти розмноженню в них плісняви. Вільні потоки повітря обов'язково повинні бути присутніми в будь-якому приміщенні. Надмірна герметизація може спричинити за собою повну відсутність вентиляції і поселити на вікнах і стінах цвілеві грибки, що можуть негативно відбитися на людському здоров'ї. Важливо серйозно підійти до питання установки вікон, щоб в майбутньому не зіткнутися з питанням про те, як позбутися від цвілі в приміщенні.

ЩО РОБИТИ, ЯКЩО ПЛІСНЯВА ВЖЕ З'ЯВИЛАСЯ?

Якщо ваше життя з новими вікнами все ж виявилася небезпечним, і вам довелося думати про те, як позбутися від цвілі на вікнах, скористайтеся послугами клінінгових компаній. Самостійна боротьба з пліснявою може виявитися малоефективним і небезпечним заняттям. Тільки професійний підхід до видалення цвілі в приміщенні може дати гарантію безпеки Вашого візиту в ньому.

Боротьба з цвіллю є одним з видів робіт у сфері дезінфекції приміщень. 

Сучасні професійні методи видалення цвілі поєднують в собі ефективність і безпеку, що відбувається за рахунок:

• досвідчених висококваліфікованих фахівців;

• використання професійного обладнання та іншого інвентарю;

• застосування професійних дезінфікуючих засобів;

• дотримання всіх санітарних норм в процесі роботи.

Усунення плісняви ​​починається з детального обстеження приміщення, визначення вогнищ цвілі, а також причин її появи. Далі починається процес безпосереднього впливу на цвіль: механічна зачистка всіх заражених поверхонь і їх хімічна обробка антибактеріальними засобами. У певних випадках може застосовуватися також метод озонування приміщення.

Замовити послугу

ЯК ЗАПОБІГТИ ПОЯВА ЦВІЛІ НАДАЛІ?

Після закінчення дезінфікуючих робіт варто не забувати про профілактичні заходи. Для цього забезпечте правильний повітрообмін в приміщенні. Цього можна домогтися не тільки регулярними провітрюваннями, а й установкою припливного клапана в вікні. Саме він здатний забезпечити достатню кількість свіжого повітря у вашому приміщенні і не допустити втрати звуко- і теплоізоляційних переваг сучасного вікна. Варто також регулярно використовувати озонатор повітря. Щоб в майбутньому не думати, як позбутися від цвілі, не економте на якості нового вікна. Уточніть у виробника всі нюанси його конструкції, не забувши про функції вентиляції.

Не нехтуйте питанням повітрообміну в приміщенні. Якщо ви помітили сліди цвілі, скористайтеся послугами санітарно-профілактичної компанії «Ліквідатор», яка позбавить ваше приміщення від цвілі максимально швидко, ефективно і безпечно.

Ми вирішимо ваші проблеми в будь-який зручний час!

Замовити послугу

Вдячні за ваш відгук.

Залишити коментар і рейтинг

Оператор надасть вам консультацію та запише вас на обробку.

Приїзд дезинфектора в точно узгоджений день і час

Надання дозвільних документів, та укладання договору

Обробка, в залежності від ступеня зараження та методу 15-40 хвилин

Відгуки про компанію СПК Ліквідатор з Google карт