Меню

Що я можу з'їсти, щоб мене не кусали комарі?

Що я можу з'їсти, щоб мене не кусали комарі?

16.05.2019

Автор: Редакция Ликвидатор

Що я можу з'їсти, щоб мене не кусали комарі?
Тепла погода манить нас на задній двір, але докучливі кровососи вже чекають. Репеленти від комах безпечні та ефективні, але багато людей неохоче втирають те, що вони сприймають як смердяче або липке на їх шкірі. Хіба не було б чудово, якби існували продукти, з'ївши або випивши які ви могли б захистити себе від комариних укусів?

Існує безліч гаджетів та трюків: від браслетів до додатків для смартфонів. На жаль, лише деякі з них забезпечують захист.

Ми знаємо, що деякі люди будуть укушені комарами з більшою ймовірністю, ніж інші, причому бактерії на нашій шкірі грають вирішальну роль в нашій привабливості для комарів. Дослідження показують, що в основному винні наші гени, а не дієти.

Багато міфів оточують їжу і питво, які можуть тримати комарів на відстані, але коли справа доходить до науки, що стоїть за цими теоріями, все це стає занадто важко "проковтнути".

Любите джин з тоніком? Були часи, коли за допомогою алкоголю можна було уникнути малярійної лихоманки. Справа була скоріше в тоніку, ніж у джині. Ключовим інгредієнтом тонізуючої води є хінін. Похідний від кори дерева cinchona, хінін був визначений як ліки від малярії в 1960-х роках, і хоча в даний час він не рекомендується як засіб лікування першої лінії, історично він був критично важливий в боротьбі з паразитами.

Важливо відзначити, що, хоча вважається, що він токсичний для паразитів, немає ніяких доказів того, що він дійсно зупинить укуси. Крім того, сучасна тонізуюча вода практично не містить хініну.
Алкоголь і комарині укуси можуть добре поєднуються. Дослідження в Африці показали, що пиво робить вас більш привабливими для москітів. Після кількох склянок пива було виявлено, що добровольці привертають більше комарів, ніж ті, хто п'є тільки воду.

Це не було пов'язано з температурою тіла або кількістю повітря, що видихається. Можливо, комарі еволюціонують, щоб кусати п'яних людей, менш здібних нашкодити паразитам.
Схожі публікації

Рекомендуємо почитати

Вдячні за ваш відгук.

Залишити коментар і рейтинг

Оператор надасть вам консультацію та запише вас на обробку.

Приїзд дезинфектора в точно узгоджений день і час

Надання дозвільних документів, та укладання договору

Обробка, в залежності від ступеня зараження та методу 15-40 хвилин

Відгуки про компанію СПК Ліквідатор з Google карт