Меню

У парках гуляти безпечно, якщо їх обробкою займалася СПК "Ліквідатор"!

У парках гуляти безпечно, якщо їх обробкою займалася СПК "Ліквідатор"!

01.10.2019

Автор: Редакция Ликвидатор

У парках гуляти безпечно, якщо їх обробкою займалася СПК "Ліквідатор"!
За роки успішної роботи наша компанія напрацювала велику базу клієнтів по всій території України. Серед них як приватні, так і корпоративні клієнти – такі як керівництво парку відпочинку ім. Горького у Харкові та центрального парку ВДНГ у Києві.
 
Для забезпечення максимально безпечного відпочинку своїх відвідувачів у нас замовляють послуги з акарицидної обробки парків, а також дезінсекції. До неї входять роботи зі знищення популяцій оводів, гедзів, ос, шершнів і мошок. Щорічна профілактична обробка території демонструє відмінний результат. Саме в цих парках кількість комах, небезпечних для здоров'я людини, набагато нижче, ніж в інших громадських місцях відпочинку з великою площею зелених насаджень.

Рятуємо не тільки людей, а й дерева

Але СПК "Ліквідатор" займається не тільки знищенням комах, які докучають людині в літній період. У нас керівництво парків відпочинку також щорічно замовляє обробку дерев від червиці. Ці комахи-шкідники широко поширені на території України – вони знищують дерева зсередини і також є переносниками різних грибкових інфекцій.
Схожі публікації

Рекомендуємо почитати

Вдячні за ваш відгук.

Залишити коментар і рейтинг

Оператор надасть вам консультацію та запише вас на обробку.

Приїзд дезинфектора в точно узгоджений день і час

Надання дозвільних документів, та укладання договору

Обробка, в залежності від ступеня зараження та методу 15-40 хвилин

Відгуки про компанію СПК Ліквідатор з Google карт