Меню

Як позбавитися від тарганів у квартирі

Компанія Ліквідатор - якісна боротьба з комахами і гризунами

13.11.2020

Автор: Редакция Ликвидатор

Як позбавитися від тарганів у квартирі

У століття технологій і прогресу людству досі не вдалося позбавитися від настирного сусідства з тарганами. Найчастіше від нашестя комах страждають мешканці студентських і сімейних гуртожитків, приватних квартир, розташованих у будинках старої забудови. Знищення тарганів робиться різними способами. Але найкращі результати показують професійні методи.


Таргани і їх небезпека для людини

На думку вчених, таргани з'явилися на Землі задовго до появи людини. Ці комахи стійко витримали усі процеси, що відбуваються на планеті, і навіть існує думка, що саме «прусаки» залишаться в живих після глобальних катаклізмів.

На сьогодні у світі відомі декілька різновидів тарганів. Серед них найбільш поширеними типами комах є чорні й руді. Саме вони живуть з людиною і доставляють їй дискомфорт.

Таргани відрізняються плодючістю. І тому, якщо у будинок потрапить одна самиця з плодовим яйцем, то вже через місяць у квартирі житиме ціле сімейство. Таке стрімке розростання колонії спровоковане швидкою статевозрілістю комах. Крім того, самиця готова до розмноження цілорічно, а за одну кладку може відкласти до 50 яєць. Яйця мають вигляд капсули, якій не страшні ніякі негативні умови довкілля.

На думку епідеміологів, таргани, які мешкають у квартирах і будинках, можуть бути переносниками таких захворювань, як туберкульоз, сальмонельоз, черевний тиф і дифтерія. Переміщаючись по приміщенню, комахи залишають сліди інфекції на їжі, речах і меблях.


Схожі публікації

Рекомендуємо почитати

Вдячні за ваш відгук.

Залишити коментар і рейтинг

Оператор надасть вам консультацію та запише вас на обробку.

Приїзд дезинфектора в точно узгоджений день і час

Надання дозвільних документів, та укладання договору

Обробка, в залежності від ступеня зараження та методу 15-40 хвилин

Відгуки про компанію СПК Ліквідатор з Google карт