Меню

Найнеприємніші комахи

Найнеприємніші комахи

27.02.2024

Автор: Редакция Ликвидатор

Найнеприємніші комахи

    Стикання з тарганами – це справжня випробування, і важко знайти комаху, яка викликає стільки огиди та відрази, як ці непрошені гості. Прагнення позбутися їх виникає природно, адже таргани, на жаль, не ділять наших естетичних стандартів.

    Таргани – це комахи з неповним циклом перетворення, що означає, що їхній життєвий цикл включає яйце, личинку, яка линяє 5-6 разів, та дорослу комаху (імаго). Личинки, хоч і дрібніші за дорослих особин, виглядають дуже схоже на них. Дорослі таргани живуть всього 20-30 тижнів, але за цей час вони встигають завдати непередбачуваних проблем.

    Швидкість руху, легкість проникнення в щілини та тріщини – ось те, що робить тарганів такими ефективними заселювачами. Експерименти показали, що вони можуть швидко розселятися в приміщеннях, навіть на значну відстань. Таргани здатні пристосовуватися та швидко розмножуватися, що ставить під загрозу затишок будь-якого помешкання.

    Однак головною причиною появи тарганів може бути не лише недбалість сусідніх квартир. Іноді ми, несвідомо, переносимо їх з різноманітними речами. Звернімо увагу, що у нашому регіоні найчастіше зустрічаються два види тарганів: рудий і чорний. Власники господарств повинні бути високо пильними і вживати заходи для ефективного контролю за цими небажаними гостями.


Схожі публікації

Рекомендуємо почитати

Вдячні за ваш відгук.

Залишити коментар і рейтинг

Оператор надасть вам консультацію та запише вас на обробку.

Приїзд дезинфектора в точно узгоджений день і час

Надання дозвільних документів, та укладання договору

Обробка, в залежності від ступеня зараження та методу 15-40 хвилин

Відгуки про компанію СПК Ліквідатор з Google карт