Меню

Що їдять мурахи

Що їдять мурахи

06.01.2024

Автор: Редакция Ликвидатор

Що їдять мурахи

Мураха всеїдна, її широкий раціон відображає толерантність до різних місць проживання. Вони харчуються солодощами: желе, цукром, медом, тістечками та хлібом. Вони також насолоджуються жирною їжею, такою як пироги, олія, печінка та бекон. Мурахи також можуть забратися в крем для взуття. Їх також приваблюють свіжі медичні пов'язки, що тягне цих комах до лікарень. Мурахи можуть бути знайдені, насолоджуючись плоттю нещодавно померлої комахи, такими як тарган або муха.

Комахи використовують систему зворотного зв'язку. Щоранку розвідники шукатимуть їжу. Коли особина її знаходить, то миттєво повертається до гнізда. Після чого кілька мурах прямують слідом успішного розвідника до джерела їжі. Незабаром велика група опиняється біля їжі. Вважається, що розвідники використовують як хімічні, так і візуальні сигнали, щоб позначити дорогу і повернутися назад.

Якщо кількість їжі надмірна, мурахи зберігатимуть надлишок їжі у шлунках унікальної касти робітників. У учасників цієї групи є величезні шлунки і вони можуть відригувати продукти, що зберігаються при необхідності. Таким чином, колонія має запаси у разі нестачі продовольства.


 

Схожі публікації

Рекомендуємо почитати

Вдячні за ваш відгук.

Залишити коментар і рейтинг

Оператор надасть вам консультацію та запише вас на обробку.

Приїзд дезинфектора в точно узгоджений день і час

Надання дозвільних документів, та укладання договору

Обробка, в залежності від ступеня зараження та методу 15-40 хвилин

Відгуки про компанію СПК Ліквідатор з Google карт