Меню

Сезон обробки студентських гуртожитків від тарганів і клопів

Сезон обробки студентських гуртожитків від тарганів і клопів

02.09.2019

Автор: Редакция Ликвидатор

Сезон обробки студентських гуртожитків від тарганів і клопів

Студентські гуртожитки - улюблене місце проживання клопів і тарганів, і на це є причини. По-перше, велика кількість суміжних приміщень, між якими легко мігрувати. По-друге, безліч людей, які часто переїжджають з багажем. З наближенням навчального року дедалі актуальнішою стає боротьба з клопами і тарганами.

Основні труднощі боротьби з клопами і тарганами в студентських гуртожитках - складність виведення їх з усіх кімнат та нежитлових приміщень. Якщо проводити дезінсекцію тільки в одній кімнаті або блоці, шкідники легко перенесуть цю процедуру, перемістившись в інші приміщення, а потім повернуться знову.

Найбільш оптимальний варіант - проводити комплексну дезінсекцію, приділяючи увагу кожній житлової та нежитлової кімнаті, щоб у комах не було можливості втекти на момент обробки.

Увагу слід приділити препаратів, за допомогою яких відбувається дезінсекція. Якщо використовувати самостійно підібраний препарат, це не тільки не позбавить від клопів з тарганами, а посприяє зміцненню їх імунітету і вироблення стійкості до хімічної обробки. Гнізд самок також варто приділяти особливу увагу, а без професійної техніки тут не обійтися.

Схожі публікації

Рекомендуємо почитати

Вдячні за ваш відгук.

Залишити коментар і рейтинг

Оператор надасть вам консультацію та запише вас на обробку.

Приїзд дезинфектора в точно узгоджений день і час

Надання дозвільних документів, та укладання договору

Обробка, в залежності від ступеня зараження та методу 15-40 хвилин

Відгуки про компанію СПК Ліквідатор з Google карт