Меню

Увага: нас атакували клони!

Увага: нас атакували клони!

27.09.2019

Автор: Редакция Ликвидатор

Увага: нас атакували клони!

Як кажуть в народі «Кращих завжди копіюють», так і сталося в нашому випадку. Компанія «Ліквідатор» успішно працює на вітчизняному ринку з 2014 року - ми надаємо комплекс послуг по дезінсекції, акарицидних обробці, дезінфекції та фумігації закритих приміщень і відкритих територій. І недавно з нами трапилася неприємна ситуація, про неї розповідаємо далі.

Нашу репутацію вирішили незаконно скористатися

Незважаючи на те, що у нас немає дочірніх підприємств, ми не працюємо за системою франшизи, недобросовісні компанії вирішили працювати, прикриваючись нашим назвою.

Природно, що у клієнтів таких компаній як «Видис» в Києві, «Служби СЕС Харкова», а також «Дезснаб» із Запоріжжя, почувши про назву «Ліквідатор», будуть переконані, що вони є нашими представниками. Але це не так - вони вирішили діяти без повідомлення нас про свої плани.

Зрозуміло, вони не можуть гарантувати клієнтам настільки високий рівень виконання робіт по дезінсекції та дезінфекції, як наші фахівці, в силу того, що вони:

  • не роблять комплекс інформаційної підтримки і додаткових консультацій на протязі всього терміну співпраці;

  • не враховують індивідуальні особливості вимог замовника - це стосується як психологічної підтримки, так і підбору комплексу препаратів;

  • не проходять систему щорічного підвищення кваліфікації;

  • не володіють нагородами вибору року від українських користувачів, а також сертифікатами ISO - з ними ви завжди можете ознайомитися на нашому сайті.

Схожі публікації

Рекомендуємо почитати

Вдячні за ваш відгук.

Залишити коментар і рейтинг

Оператор надасть вам консультацію та запише вас на обробку.

Приїзд дезинфектора в точно узгоджений день і час

Надання дозвільних документів, та укладання договору

Обробка, в залежності від ступеня зараження та методу 15-40 хвилин

Відгуки про компанію СПК Ліквідатор з Google карт