Меню

Небезпечні кліщі

Небезпечні кліщі

09.04.2024

Автор: Редакция Ликвидатор

Небезпечні кліщі

З настанням тепла на вулиці з'являється багато небезпек, пов'язаних із шкідниками та паразитами, які створюють чимало проблем. Серед паразитів є кліщі, які кусають людей та тварин. Ці паразити не просто п'ють нашу кров та кров наших вихованців, вони переносники дуже небезпечних хвороб. Серед них: кліщовий енцефаліт; різні види геморагічних лихоманок; захворювання Кьясанурського лісу; туляремія; бартонельоз; рикетсіоз; бореліоз чи хвороба Лайма, яка зараз часто почала зустрічатися в Україні. Слід зазначити, що укуси кліщів майже непомітні і це становить додаткову небезпеку, оскільки минає дорогоцінний час, щоб розпочати лікування від захворювань, які вони передають при укусі.

Також рани, які залишаються після укусів цих паразитів, можуть свербіти, червоніти і гнити (якщо всередині залишиться голова або лапки комахи). Крім того, у ранки можуть потрапляти інфекції.

Через це важливо вчасно знищувати шкідників, доки вони не розплодилися. Обробка ділянки від кліщів може проводитись самостійно, але краще довірити цю нелегку справу професіоналам.

Обробка ділянки від кліщів – це не лише забезпечення спокою та комфорту, а й порятунок життя. Всі ці аргументи вказують на те, що знищення кліщів необхідно проводити кожному власнику садової ділянки.

Схожі публікації

Рекомендуємо почитати

Вдячні за ваш відгук.

Залишити коментар і рейтинг

Оператор надасть вам консультацію та запише вас на обробку.

Приїзд дезинфектора в точно узгоджений день і час

Надання дозвільних документів, та укладання договору

Обробка, в залежності від ступеня зараження та методу 15-40 хвилин

Відгуки про компанію СПК Ліквідатор з Google карт