Меню

Новини компанії «Ліквідатор» - сторінка 19

Компанія Ліквідатор - якісна боротьба з комахами і гризунами

  • Рекомендації по акарицидній обробці відкритій території
    27.03.2020
    У нашій кліматичній зоні кліщі починають активізуватися в теплу пору року.
  • Що нам сніг, що нам спека, що нам дощик проливний: історія про екстрену допомогу Малиновському склозаводу
    27.03.2020
    Для нас не існує ніяких перешкод, якщо клієнту терміново потрібна допомога!
  • Якості наших послуг довіряють університети!
    27.03.2020
    Але головний плюс співпраці з нами - це висновок офіційного договору з зазначенням термінів виконання робіт, їх етапів і гарантій на виконані послуги. Саме тому нас в якості підрядників вибрало вже 5 державних ВНЗ.
  • Як ми допомагаємо впроваджувати вимоги системи НАССР в Черкасах
    27.03.2020
    Високий рівень довіри до послуг свідчить про якість роботи наших фахівців, і ми кожен день підвищуємо власну планку!
  • СПК «Ліквідаторм»: ми не тільки знищуємо, а й створюємо
    27.03.2020
    Ви можете використовувати наші клейові пастки в будинку, де є домашні тварини або
    маленькі діти - вони не заподіють їм шкоди.
  • Ми впевнено рухаємося до звання «Компанія року»
    27.03.2020
    У нашій країні є 2 номінації, які хотіли б залучити все – це «Вибір споживачів» і «Компанія року».
  • Вриваємося в інфопростір із розважальним контентом!
    27.03.2020
    Незважаючи на всю серйозність нашої роботи, від якості якої залежить життя і здоров'я клієнтів, в ній є достатньо місця для гумору.
  • Нам важлива не тільки безпека клієнта, а й його комфорт
    27.03.2020
    Ми уважно стежимо за всіма новинками в сфері санітарного обслуговування клієнтів і тестуємо нові препарати від комах і гризунів, які з'являються на ринку.
  • Весна - найкращий час для дератизації!
    27.03.2020
    Всі хімікати, які використовуються співробітниками СПК «Ліквідатор», пройшли процедуру державної сертифікації та офіційно дозволені для застосування в міській зоні.
  • Ми не зупиняємося на досягнутому
    27.03.2020
    Кожен новий робочий день, кожен новий клієнт - це виклик для нашої компанії.
  • Швидкий і безпечний спосіб побороти мінуючу міль на каштанах
    26.03.2020
    Якщо у вас виникла проблема з активним розмноженням каштанової молі - СПК «Ліквідатор» 24/7 готова допомогти вам її вирішити.
  • Як наші фахівці навчаються стандартам роботи з мережею супермаркетів
    10.01.2020
    Максимально ефективне співробітництво служби дезінфекції та мережі супермаркетів заключається не тільки в якісному наданні послуг, але й у подальшому коректному заповненні документів. 

       Вона необхідна для подачі звітності представникам санітарно-епідеміологічного контролю, а також для контролю частоти проведення дезінфекції, дезінсекції та дератизації. Нормальне функціонування підприємств, пов'язаних з харчовою промисловістю, без цих процедур абсолютно неможливо і створює величезні ризики для здоров'я споживачів.

    Суть проведення навчального тренінгу

    Відділ контролю якості продукції супермаркету розробив для дезінфекторів базову теоретичну програму. Ее головная цель – це забезпечення максимальної результативності процесу контролю над безпекою харчування продуктів при їх виробництві, збереженні та подальшій реалізації.

    Її основа – це вимоги до дезінфекторів, які проводять заходи щодо визначення та знищення різних типів побутових працівників. Ці вимоги повинні неухильно виконуватися за умови:

    • підписання договорів між керівництвом мережі та представниками компаній, що займаються дератизацією, дезінфекцією та дезінсекцією;

    • проведення вищезгаданих процедур на території супермаркетів;

    • здійсненні контролю за дотриманням усіх вимог щодо боротьби з різними шкідниками.


    Особенности контроля над проведением дератизации, дезинфекции и дезинсекции в супермаркетах 

    Згідно з основними вимогами базової програми, розробленої відділом з контролю якості, у супермаркетах забороняється використання біологічних методів боротьби з різними видами шкідників. Дозволено застосування методів хімічного та фізичного впливу.

    Що стосується хімічного способу боротьби з гризунами та паразитами, то його можуть застосовувати виключно співробітники спеціалізованих підприємств (ПЗ), які отримали офіційний допуск до роботи з хімічними препаратами. Також вони повинні мати при собі документ, що підтверджує їхню кваліфікацію.

    Під час проведення навчального тренінгу дезінфектори, які раніше не співпрацювали з супермаркетами, розташованими у різних містах Казахстану, отримали можливість отримати багато цінної інформації про:

    • особливості термінології та значення скорочень, що використовуються в різних видах документації;

    • основних етапах проведення робіт з боротьби зі шкідниками на території підприємства, що займається реалізацією та зберіганням продуктів харчування;

    • правила ефективного запобігання розмноженню різних видів шкідників та створення несприятливих умов для їх життєдіяльності – це також входить до переліку обов'язків фахівців із дезінфекції.

    Ми стали ще кращими

    Цей навчальний тренінг не лише поглибив знання наших співробітників у галузі дезінфекції, дезінсекції та дератизації, а й відкрив нові горизонти. Наразі співробітники СВК «Ліквідатор» не лише можуть ефективно знищувати шкідників, а й уміють правильно задокументувати весь процес виконання робіт.

    У процесі проходження тренінгу співробітники СВК «Ліквідатор» з усієї країни ознайомилися з особливостями заповнення документації – від карток проведеного огляду приміщень до переліку препаратів, журналу реєстрації проведення робіт з дератизації та дезінсекції, а також заключного акта про виконані роботи.

    Успішна співпраця з такою великою мережею супермаркетів дає нам можливість розширити перелік клієнтів та забезпечити виконання всіх вимог на високому рівні – ми вдосконалюємось щодня!

Оператор надасть вам консультацію та запише вас на обробку.

Приїзд дезинфектора в точно узгоджений день і час

Надання дозвільних документів, та укладання договору

Обробка, в залежності від ступеня зараження та методу 15-40 хвилин

Відгуки про компанію СПК Ліквідатор з Google карт