Сертифікація співробітників по НАССР
18.09.2019
Автор: Редакция Ликвидатор
Будь-яка обробка приміщень, пов'язаних зі зберіганням харчових продуктів, повинна проводитися сертифікованими працівниками. Це необхідно, оскільки підхід до будь-якого типу обробки може відрізнятися в залежності від наступних факторів:
Температурний режим. Наприклад, перед проведенням дератизаційних робіт на харчових складах необхідно оцінити, який із способів буде ефективніше. Також співробітники повинні розібратися, опалювальне це приміщення чи ні, який в ньому рівень вологості. Ці дані знадобляться для подальшої успішної профілактики зараження гризунами в приміщеннях, де зберігаються харчові продукти.
Тип продукції. Ключовий момент при виборі способу обробки і хімічного засобу.
Матеріально-технічна база. Деякі автоматизовані системи, конвеєри можна піддавати дії хімікатів.
Тип приміщення. Закритим складах і приміщень під навісом необхідні різні методи обробки.
23.12.2023
15.12.2023
Оцінки та коментарі
Вдячні за ваш відгук.
Наявний рейтинг: 0 из 5
Будь ласка вибиріть бажану оцінку:
Оператор надасть вам консультацію та запише вас на обробку.
Приїзд дезинфектора в точно узгоджений день і час
Надання дозвільних документів, та укладання договору
Обробка, в залежності від ступеня зараження та методу 15-40 хвилин
Відгуки про компанію СПК Ліквідатор з Google карт