Меню

Звички тарганів

Звички тарганів

11.11.2023

Автор: Редакция Ликвидатор

Звички тарганів

Таргани - це комахи, які можуть стати неприємністю в домашньому середовищі. Розглянемо докладніше їхні звички в квартирі:



Активність вночі: Таргани в основному активні вночі. Вони виходять на полювання, шукаючи їжу та воду, тим самим роблячи їхню активність менш помітною вдень.

Звичка ховатися в темних місцях: Таргани люблять ховатися в темних та вологих місцях. Це може включати в себе щілини, тріщини в стінах, під кухонними шафами, апаратурою, а також в будь-яких недоступних місцях, які забруднені чи забуті.


Привабливість до залишків їжі: Таргани залишаються в неподалік від джерел їжі. Вони особливо приваблюються залишками їжі на кухонних поверхнях, а також до забруднених посудом, що зберігається в раковинах чи неприбраному стані.

Швидке розмноження: Таргани мають високий рівень репродукції. Один жіночий тарган може мати до 30-50 яєць в одному кладці, а життєвий цикл може бути відносно коротким.

Прихована активність: Таргани стараються уникачи взаємодії з людьми та світлом. Вони відчувають вібрації та звуки, що можуть служити їм попередженням про приближення людини.


Схожі публікації

Рекомендуємо почитати

Вдячні за ваш відгук.

Залишити коментар і рейтинг

Оператор надасть вам консультацію та запише вас на обробку.

Приїзд дезинфектора в точно узгоджений день і час

Надання дозвільних документів, та укладання договору

Обробка, в залежності від ступеня зараження та методу 15-40 хвилин

Відгуки про компанію СПК Ліквідатор з Google карт