Меню

Дезінсекція чи дезінфекція?

Дезінсекція чи дезінфекція?

19.02.2024

Автор: Редакция Ликвидатор

Дезінсекція чи дезінфекція?

Щоб позбавитися небезпечних мікроорганізмів та шкідників, потрібно звертатися до професійної служби. Але важливо з'ясувати, що саме потрібно – дезінсекція чи дезінфекція. Рішення про вибір одного з двох методів має залежати від конкретної загрози чи проблеми, з якою ви зіткнулися. Якщо ваша проблема – інфекції та інфекційні захворювання і ви знаходитесь у групі ризику зараження інфекційними захворюваннями, то дезінфекція буде найкращим вибором. Використання ефективних засобів дезінфікування дозволяє вбити шкідливі мікроорганізми. Дезінфекція може доповнювати дезінсекцію і проводиться, наприклад, після повної ліквідації шкідників, щоб знизити ризик захворювань, які вони можуть передати.

Якщо ваша проблема - шкідливі комахи, якщо ваша квартира, будинок, офіс або магазин заражені комахами, що літають і повзають, то рекомендується проводити дезінсекцію.

Дезінсекція, тобто контроль популяцій шкідників та мінімізація їх впливу, передбачає використання інсектицидів, пасток, туманоутворення та перекриття маршрутів, якими раніше мігрували шкідники.

Дезінфекція та дезінсекція – надійний спосіб захистити будинок та власне здоров'я. Головне, звернутися до професійної служби.

Схожі публікації

Рекомендуємо почитати

Вдячні за ваш відгук.

Залишити коментар і рейтинг

Оператор надасть вам консультацію та запише вас на обробку.

Приїзд дезинфектора в точно узгоджений день і час

Надання дозвільних документів, та укладання договору

Обробка, в залежності від ступеня зараження та методу 15-40 хвилин

Відгуки про компанію СПК Ліквідатор з Google карт