Меню

Глобальне потепління

Глобальне потепління

22.07.2023

Автор: Редакция Ликвидатор

Глобальне потепління

Теплі осені, що затяглися, і м'які зими останніх років, які вчені пов'язують з глобальним потеплінням, приносять нам не тільки радість. Глобальне потепління сприяє зростанню чисельності популяцій комах, таких як комарі і кліщі.

Потепління також провокуватиме і міграцію екзотичних видів комарів, і ці переносники тропічних хвороб перестануть бути у нас рідкістю. До того ж, як стверджують експерти, вони можуть заражати вірусами місцевих комарів і таким чином робити їх переносниками небезпечних захворювань. Оскільки зміна клімату змінює температуру та погодні умови у всьому світі, ризик трансмісивних захворювань збільшуватиметься.

Підвищені температури можуть збільшити географічне поширення кровососів. Збільшення кількості опадів може збільшити кількість стоячих вод, створюючи більше зон для їх розмноження. Посухи також можуть сприяти розмноженню, тому що люди намагатимуться запастися водою, а стояча вода - це місця додаткової можливості для розмноження.

Зміна клімату покращує кліматичні та екологічні умови для передачі багатьох захворювань і це збільшує ризик захворювань, що переносяться комарами. Зміна температури може вплинути також і на поведінку кровососів. 

Схожі публікації

Рекомендуємо почитати

Вдячні за ваш відгук.

Залишити коментар і рейтинг

Оператор надасть вам консультацію та запише вас на обробку.

Приїзд дезинфектора в точно узгоджений день і час

Надання дозвільних документів, та укладання договору

Обробка, в залежності від ступеня зараження та методу 15-40 хвилин

Відгуки про компанію СПК Ліквідатор з Google карт