Меню

Які звуки можуть відпугнути комарів?

Які звуки можуть відпугнути комарів?

28.09.2023

Автор: Редакция Ликвидатор

Які звуки можуть відпугнути комарів?

Які звуки можуть відпугнути комарів? Існує довга історія підприємців, що продають різні звукові пристрої для відпугування комарів. Але немає наукових доказів того, що це працює. В даний час для вашого смартфона доступні десятки додатків, які обіцяють захист від комарів. Звуки тепер можуть бути доступні просто за допомогою торкання пальця, але загальний принцип продажу залишається однаковим, усі пристрої просто заглушають укуси комарів звуком.

Все це видача бажаного за дійсне. Немає доказів того, що звукові пристрої можуть зупинятити укуси комарів. Ні польові, ні лабораторні дослідження не показали ніякого захисту від комарів за допомогою звуку. Дослідження навіть продемонстрували, що такі звукові пристрої на самому ділі збільшують кількість укусів комарів деяких видів, які переносять небезпечні захворювання.

Немає причин думати, що додатки для смартфонів будуть працювати краще, ніж будь-які інші розробки, які з'являлися та зникали з полок супермаркетів протягом десятиліть. Якщо вони не можуть зупинити укуси комарів, то вони і не зможуть запобігти хворобі, що переносяться комарами.

Схожі публікації

Рекомендуємо почитати

Вдячні за ваш відгук.

Залишити коментар і рейтинг

Оператор надасть вам консультацію та запише вас на обробку.

Приїзд дезинфектора в точно узгоджений день і час

Надання дозвільних документів, та укладання договору

Обробка, в залежності від ступеня зараження та методу 15-40 хвилин

Відгуки про компанію СПК Ліквідатор з Google карт