Меню

Дератизація

Дератизація

18.03.2024

Автор: Редакция Ликвидатор

Дератизація

Ще один спосіб убезпечити приміщення – це дератизація. Коли йдеться про дератизацію, то мають на увазі боротьбу з щурами, мишами, кротами, тобто з різними гризунами. Проблема зараження гризунами підприємств громадського харчування, офісів, магазинів та складів стоїть навіть гостріше, ніж проблема появи комах. З гризунами боротися завжди складніше, тому що вони добре пристосувалися до життя на нашій планеті і не бояться різних хімікатів та отрути.

Самостійні спроби розпрощатися з гризунами можуть давати короткочасний ефект. На 100 % позбавитися гризунів завдання дуже складне. Залишатися жити по сусідству з мишами та пацюками небезпечно, оскільки вони переносять різноманітні захворювання.

Щоб отримати не короткочасний, а тривалий результат, потрібно звертатися до служби дератизації. Фахівці застосовують отрути принадної дії, проводять фізичний вилов гризунів, встановлюють бар'єрний захист. Все це виконується у спеціальній формі та з урахуванням досвіду, що гарантує ефект. Гризуни залишають територію та більше не повертаються.

Дератизація, дезінфекція, дезінсекція – надійний спосіб захистити будинок та власне здоров'я. Головне, звернутися до професійної служби.

Схожі публікації

Рекомендуємо почитати

Вдячні за ваш відгук.

Залишити коментар і рейтинг

Оператор надасть вам консультацію та запише вас на обробку.

Приїзд дезинфектора в точно узгоджений день і час

Надання дозвільних документів, та укладання договору

Обробка, в залежності від ступеня зараження та методу 15-40 хвилин

Відгуки про компанію СПК Ліквідатор з Google карт