Меню

У кімнатних мух дуже гострий нюх

У кімнатних мух дуже гострий нюх

28.10.2023

Автор: Редакция Ликвидатор

У кімнатних мух дуже гострий нюх

У кімнатних мух дуже гострий нюх. Так як носа в звичному понятті у мух немає, роль нюхових рецепторів у них виконують спеціальні органи, що знаходяться на голові, їх називають антенами Саме вони допомагають мухам виявляти запахи навколо себе. У мух нюхові рецептори дуже чутливі вони дозволяють їм знаходити їжу на відстані до півкілометра.
Також нюх у кімнатних мух допомагає виявляти небезпеку та орієнтуватися у навколишньому середовищі. Мухи відчувають запахи довкілля, такі як отрути чи репеленти. Це допомагає їм виживати у небезпечній ситуації.
Крім того; у мух гострий нюх відіграє важливу роль у їхньому розмноженні. Самки мух виділяють спеціальні феромони, які допомагають залучити самців. Завдяки своєму почуттю нюху мухи можуть знаходити партнерів для розмноження навіть на великих відстанях. Також, вони можуть виявляти різні види рослин та квітів, що допомагає їм вибирати місця для поїдання та збирання їжі. Спілкуючись з іншими мухами, вони також можуть використовувати нюх для передачі інформації про їжу, небезпеку або підказку про місцезнаходження. У мух справді вражаючий нюх!
 

Схожі публікації

Рекомендуємо почитати

Вдячні за ваш відгук.

Залишити коментар і рейтинг

Оператор надасть вам консультацію та запише вас на обробку.

Приїзд дезинфектора в точно узгоджений день і час

Надання дозвільних документів, та укладання договору

Обробка, в залежності від ступеня зараження та методу 15-40 хвилин

Відгуки про компанію СПК Ліквідатор з Google карт