Меню

Особливості фараонових мурах

Особливості фараонових мурах

12.09.2023

Автор: Редакция Ликвидатор

Особливості фараонових мурах

Колонії фараонових мурах мають свої особливості. В них не тільки вільно уживаються кілька маток, а й їх внутрішній пристрій вільно підтримує розселення по кількох гніздах. Це означає, що одна сім'я здатна освоювати не одне гніздо, чи житлове приміщення людини, а кілька, що накладає свої неприємні особливості при спробі їх знищити. Такий стиль поширення сприяє кращій виживаності, адже якщо фуражири й отруяться, принісши заразу в одну частину сім'ї, то інша частина сім'ї залишиться цілою та неушкодженою, а наявність кількох маток дає регулярний приріст колонії, яке може досягати до 2 й більше мільйонів особин.

Гнізда розташовуються у важкодоступних місцях, і добратися до них буває вкрай складно. Вони легко переміщаються щілинами з квартири в квартиру. Для цих комах немає особливих перешкод здійснювати переміщення між поверхами, тому позбутися їх складно. Найбільше їх у районі кухні, ванної.

Завдяки своїй швидкості розмноження та своїй кількості вони вкрай швидко заселяють території – нову дев'ятиповерхівку мурашки заселяють повністю за рік-два.


 

Схожі публікації

Рекомендуємо почитати

Вдячні за ваш відгук.

Залишити коментар і рейтинг

Оператор надасть вам консультацію та запише вас на обробку.

Приїзд дезинфектора в точно узгоджений день і час

Надання дозвільних документів, та укладання договору

Обробка, в залежності від ступеня зараження та методу 15-40 хвилин

Відгуки про компанію СПК Ліквідатор з Google карт