Меню

Велика неприємність для господарів житла

Велика неприємність для господарів житла

30.10.2023

Автор: Редакция Ликвидатор

Велика неприємність для господарів житла

Фараонова мураха - це велика неприємність для господарів житла, на чисельність якого важко вплинути. Різноманітність місць проживання, в яких може жити мурашка фараона, дивовижна! Вона заселяє вологі, теплі та темні місця. У північному кліматі їх гнізда часто зустрічаються в домашніх господарствах, а саме просторах в стінах між стійками та ізоляцією, які пропонують теплі місця для розмноження, приховані від людського ока.

Фараонові мурахи можуть заселяти не тільки як будь-які порожнечі, а й простір під шпалерами; вази; коробки; складки в одязі; апаратуру та ін.

Цей вид утворює дифузні гнізда, тобто один мурашник займає велику територію (в межах одного домоволодіння) у вигляді кількох зв'язаних між собою гнізд. Кожне гніздо містить кілька яйценесучих самок. Мурахи часто мігрують у сусідні гнізда чи створюють нові, коли умови погіршуються.

Фараонові мурахи використовують свої вусики для сприйняття вібрацій та покращення зору у неосвітлених місцях. Маленькі волоски, які можуть бути присутніми на животі, допомагають їм краще відчувати погоду.

З фараоновими мурахами дуже важко боротися, тому що периметр дезінсекції повинен захоплювати весь мурашник.


 

Схожі публікації

Рекомендуємо почитати

Вдячні за ваш відгук.

Залишити коментар і рейтинг

Оператор надасть вам консультацію та запише вас на обробку.

Приїзд дезинфектора в точно узгоджений день і час

Надання дозвільних документів, та укладання договору

Обробка, в залежності від ступеня зараження та методу 15-40 хвилин

Відгуки про компанію СПК Ліквідатор з Google карт