Меню

Жвали мурах

Жвали мурах

24.01.2024

Автор: Редакция Ликвидатор

Жвали мурах

Мурахи не споживають тверду їжу, оскільки їхні роти не призначені для цього; вони можуть лише всмоктати поживні розчини. Рот мурах складається з верхньої та нижньої губ, а також двох пар щелеп. Особливий інтерес викликає верхня пара - це жвали. Ці жвали є не тільки інструментами для ведення боротьби, але і будівельними пристосуваннями, такими як лопатки, кельми та міцні тиски. Цей пристрій розрахований одночасно і для найпростіших, і для найбільш витончених операцій.

Жвали мурахи використовують, коли риють землю для будівництва мурашника або коли збирають будівельний матеріал. Ці інструменти використовуються для різноманітних завдань, включаючи військові дії, догляд за нащадками, будівництво та збирання їжі. Мурахи ефективно використовують жвалі для розкапування землі під будівництво мурашника, перенесення їжі та догляду за нащадками. Вони також використовують ці інструменти для захисту від ворогів.

Жвали мурах мають різні розміри та форми, вони можуть бути тупими чи гострими, гладкими чи зубчастими, прямими чи вигнутими, схожими на кліщі чи ножі, серпи чи багнети.

У нижній губі мурахи найважливішою частиною є язичок - орган смаку та засіб очищення тіла, а також головний інструмент для годування молоді та взаємного харчування дорослих мешканців мурашника.


Схожі публікації

Рекомендуємо почитати

Вдячні за ваш відгук.

Залишити коментар і рейтинг

Оператор надасть вам консультацію та запише вас на обробку.

Приїзд дезинфектора в точно узгоджений день і час

Надання дозвільних документів, та укладання договору

Обробка, в залежності від ступеня зараження та методу 15-40 хвилин

Відгуки про компанію СПК Ліквідатор з Google карт