Меню

Ідентифікація гнізд бджіл та ос

Ідентифікація гнізд бджіл та ос

14.08.2019

Автор: Редакция Ликвидатор

Ідентифікація гнізд бджіл та ос
Хоча бджоли і оси мають багато фізичних подібностей, їх вплив на ваше здоров'я і екосистему варіюється в залежності від виду. Гнізда цих шкідників допоможуть визначити, хто саме гуде навколо вашого будинку.

Бджоли і оси можуть залишати болючі укуси. Ці укуси можуть не тільки залишити неприємний свербіж протягом декількох годин, але і викликати серйозні алергічні реакції. Укуси можуть викликати рубці або запалення навколо місця укусу, а так само залишити білу пляму в місці, де жало прокололо шкіру. Токсичні реакції можуть також відбутися, коли було кілька укусів і надмірна кількість отрути в організмі здатна викликати токсичні реакції.

У той час як деякі види більш агресивні, ніж інші, важливо залишити будь-які гнізда недоторканими і зв'язатися з професіоналом, щоб визначити стратегію видалення. Порушення цілісності гнізда може змусити членів колонії напасти.

Запилювачі, такі як медоносні бджоли, захищені, оскільки вони мають вирішальне значення для екосистеми. А наявність професійного безпечного видалення гнізд ос має важливе значення для захисту від цих шкідників.
Схожі публікації

Рекомендуємо почитати

Вдячні за ваш відгук.

Залишити коментар і рейтинг

Оператор надасть вам консультацію та запише вас на обробку.

Приїзд дезинфектора в точно узгоджений день і час

Надання дозвільних документів, та укладання договору

Обробка, в залежності від ступеня зараження та методу 15-40 хвилин

Відгуки про компанію СПК Ліквідатор з Google карт