Всі корисні поради як уберегти себе від шкідників
За всіх часів гризуни створювали велику проблему як для людини, так і для харчової промисловості. За статистикою, вони на рік з'їдають у всьому світі понад 30 мільйонів тонн різних харчових припасів.
ДетальнішеНавала гризунів у підвали приватних та багатоквартирних будинків несе небезпеку для людей. Щури та миші – переносники небезпечних інфекцій, які лікуються у своїй більшості в умовах лікарняного стаціонару.
ДетальнішеНа території України процес дезінфекції транспорту регламентується низкою нормативних актів, а саме – указом Мінтрансу «Про затвердження Зводу правил перевезення вантажів автомобільним транспортом», зведенням санітарних норм та правил про транспортування продовольчої продукції залізничним, повітряним та водним транспортом, а також санітарними правилами, заснованими для підприємств продовольчої торгівлі.
ДетальнішеРобота підприємств неможлива без відповідності санітарним нормам. Недотримання стандартів може призвести як до припинення роботи на час усунення недоліків, так і до закриття підприємства.
ДетальнішеПідвал або льох – популярний спосіб зберігання свіжих овочів, фруктів та консервації. Його перевага – підтримання постійної температури та вологості. Але для того, щоб зберегти свіжість урожаю якомога довше, необхідно підготувати приміщення.
ДетальнішеАмброзія – однорічна трав'яниста рослина, яка розмножується насінням. Через активне зростання та витіснення з територій корисних культур, трава належить до бур'янів. Контроль її розповсюдження здійснюється на державному рівні.
ДетальнішеСусідство з мошками викликає безліч незручностей. Спочатку їхня активність не помітна, але комахи швидко розмножуються, відкладаючи за один раз від 150 до 300 яєць.
ДетальнішеСторінка 11
Оператор надасть вам консультацію та запише вас на обробку.
Приїзд дезинфектора в точно узгоджений день і час
Надання дозвільних документів, та укладання договору
Обробка, в залежності від ступеня зараження та методу 15-40 хвилин
Відгуки про компанію СПК Ліквідатор з Google карт