Меню

Корисні матеріали про дезінфекцію та знищення комах та інших шкідників - сторінка 7

Всі корисні поради як уберегти себе від шкідників

Як вивести щурів із льоху – найкращі способи

Навала гризунів у підвали приватних та багатоквартирних будинків несе небезпеку для людей. Щури та миші – переносники небезпечних інфекцій, які лікуються у своїй більшості в умовах лікарняного стаціонару.

Детальніше
Як часто проводиться дезінфекція транспорту?

На території України процес дезінфекції транспорту регламентується низкою нормативних актів, а саме – указом Мінтрансу «Про затвердження Зводу правил перевезення вантажів автомобільним транспортом», зведенням санітарних норм та правил про транспортування продовольчої продукції залізничним, повітряним та водним транспортом, а також санітарними правилами, заснованими для підприємств продовольчої торгівлі.

Детальніше
Що таке пест-контроль і в чому його відмінність від дератизації та дезінсекції

Робота підприємств неможлива без відповідності санітарним нормам. Недотримання стандартів може призвести як до припинення роботи на час усунення недоліків, так і до закриття підприємства.

Детальніше
Чим обробити льох перед закладкою овочів на зберігання

Підвал або льох – популярний спосіб зберігання свіжих овочів, фруктів та консервації. Його перевага – підтримання постійної температури та вологості. Але для того, щоб зберегти свіжість урожаю якомога довше, необхідно підготувати приміщення.

Детальніше
Як боротися з амброзією

Амброзія – однорічна трав'яниста рослина, яка розмножується насінням. Через активне зростання та витіснення з територій корисних культур, трава належить до бур'янів. Контроль її розповсюдження здійснюється на державному рівні.

Детальніше
Як позбутися мошок раз і назавжди

Сусідство з мошками викликає безліч незручностей. Спочатку їхня активність не помітна, але комахи швидко розмножуються, відкладаючи за один раз від 150 до 300 яєць.

Детальніше
Як правильно продезінфікувати ресторан?

Закладам ресторанної сфери потрібно постійно вдосконалюватися, щоб залучати нових клієнтів та утримувати постійних. І важливо думати не лише про розширення меню, а і про якість прибирання. Дезінфекція всього ресторану – більше, ніж просто прибирання, це гарантія зниження кількості патогенних мікроорганізмів до безпечного рівня.

Детальніше

Оператор надасть вам консультацію та запише вас на обробку.

Приїзд дезинфектора в точно узгоджений день і час

Надання дозвільних документів, та укладання договору

Обробка, в залежності від ступеня зараження та методу 15-40 хвилин

Відгуки про компанію СПК Ліквідатор з Google карт